Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yöreının ayan olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Strüktürlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının kıvılcım iktibas süresiyse 60 dakikadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en makro üstünlükı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya ocak sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok münasip maliyetlidirler; muvafık korumaya mevla olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız derunin binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz başüstüneğu bir numara bir örnek yeterlidir!

Yangın bapsı, yaman geçişini Yangın Kapısı Fiyatları engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Standart ve sertifikasyonlara yakışır olarak strüktürlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve konstrüksiyonsı gereği umumi anlamda neva ve ısı yalıtımına usturuplu ya yangın kapısı da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yan yana istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam sızdırmazlık esenlanır.

Yangın simultane flama ve duman geçişlerine ruhsat vermeyen kapılarımız Yangın Kapısı Fiyatları âdem evladı ve yaşayanlar kucakin önemli bir kolay katkısızlamaktadır. 

Umumiyetle nazar boncuğu bir kanatları vardır ve bu baplar yangın eminği açısından taban bir ket oluşturur.

İlgili testlerden geçmiş olması ve belirlenen sertifikalara sahip olması gerekir. Çerçevesine sertca oturtulması gereklidir. Düz sabitleme yapılmalı ve nitelikli hırdavat kullanılmalıdır. Yangın merdiveni bapsı olarak etiketlenmesi ve kapalı tutulması gerekir.

Menteşeleri Denetçi Edin: Bütün menteşelerin yarım yamalak veya gücenmiş vidalar olmadan darca sabitlendiğinden sakıncasız olun. Kapının şayeste şekilde bakımının kuruluşldığından ve yangının yoğunluğunda mazbut çaldatmaıştığından emniyetli olun.

Menteşeler: Mühür menteşeler, yangın esnasında kapının çerçeveye rabıtlı konumda kalmasını katkısızlar.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık mimariyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page